Skriv gärna en rad i vår gästbok!

 

Karin och Andreas • 16 augusti 2019 16:50:53

Trädgårdsbröllop, 80+ gäster. Väldigt professionellt bemötande hela tiden, svarar snabbt. De är så himla bra, från finstämmig vigselmusik till riktigt bra drag för dansgolvet! Vi frågade om de kunde göra en lite ovanlig låt till vigseln, de tolkade den på ett fantastiskt fint sätt och förgyllde därmed hela vigseln. Vi fick många frågor från gästerna om hur vi hade kunnat få tag i det här fantastiska bandet. Vi kan varmt rekommendera LoudAndClear och kommer själva ha dem som förstahandsval om vi har nån till fest framöver!

Anna & Ludwig • 11 januari 2019 11:45:52

Vi hade den stora äran att ha Loud & Clear som pricken över i:et på vårt bröllop! Från första till sista kontakt kändes allting tryggt och bra. Inga problem att önska låtar till vigsel och första dans och en anpassningsförmåga som för oss betydde otroligt mycket. Kvaliteten på musiken är fantastisk! Stämningsfult vid vigseln, lättsamt på minglet och riktigt drag på kvällen! Bandet var den stora snackisen efter bröllopet; att de gjorde hela festen och gästerna ville inte att kvällen skulle ta slut. Professionellt hela vägen igenom, vi är mycket imponerade. Stort stort tack till alla i bandet och ni som funderar på att anlita Loud & Clear; gör det!

Björn & Matilda • 10 september 2018 08:53:35

Hade äran att ha Loud & Clear spelandes på vårt bröllop. Kunde inte ha önskat mer! :)
Perfekta låtval, jättefint komp vid vigseln, trevlig mingelmusik och ett riktigt skönt gäng!
Ställde också upp och spelade låtar vi valde och hade perfekt synk med våra två vänner som sjöng. Exrtra plus för flexibilitet och enkelhet att ha att göra med. Inga konstigheter helt enkelt :) Rekommenderas varmt!

Två anonyma kollegor • 20 augusti 2018 15:19:53

Hej Erika, du är vår största idol!
Maria • 24 juli 2018 13:22:49Tackar för en superbra spelning! VI älskar er!

Jenny & Andreas • 13 maj 2018 17:06:53

Tack för en fantastisk spelning på vårt bröllop! Superproffsigt! Ni tillmötesgick våra specifika önskemål av låtar på ett toppenbra sätt och fick dansgolvet att gunga. Tack!

Carina & Jan • 16 oktober 2017 20:00:43

Tack för en fantastiskt sång och musik på vårat bröllop i Örebro den 10 Juni-2017.
Det blev en lyckad bröllopsfest.
Loud and clear är tillmötesgående med ett bra samarbete.
Vill varmt rekommendera er som vill ha en lyckad fest med bra sång och musik.
Många kramar till er i bandet!

Sara & Fredrik • 17 september 2017 16:51:59

Loud and Clear spelade på vårat bröllop och vi kunde inte fått ett bättre band. Alla i bandet är varmhjärtade människor som brinner för musiken. Erika sjöng en låt under vigseln av The Corrs som vi efterfrågat och hon gjorde den helt magiskt. Aldrig hört någon sjunga så vackert, och live dessutom. Wow! Många kramar från oss till er!

Anna & John • 3 september 2017 18:17:31

L&C spelade på vårt bröllop den 2 sep i Ramnäs och var helt fenomenala. Erika sjöng även i kyrkan och rörde alla till tårar. Sjukt tillmötesgående, snabba på att svara på frågor och enkla att ha att göra med. Vi rekommenderar dom varmt till alla former av tillställningar!

Anna och Mats Aronsson • 8 augusti 2017 00:32:18

Loud and Clear spelade på vårat bröllop den 5 augusti. Vi är så otroligt nöjda över spelningen på kvällen, dansgolvet var aldrig tomt. Vi bokade även vigselsång som var otroligt vackert och vi har fått mycket kommentarer efteråt att vi hittat ett så otroligt bra band.
Mycket lätt att få kontakt med, enkelt med logistiken, prisvärda och framförallt trevliga!
Kommer definitivt rekommendera er vidare.
KRAM Anna och Mats :)

Mikaela och Niklas • 4 augusti 2017 20:08:50

Tack för en magisk spelning!
Loud and Clear var från första kontakt proffsiga, lättsamma och enkla att ha att göra med!
Spelningen de sen levererade på vår bröllopsfest var helt fantastisk och vi har aldrig haft roligare! En perfekt låtlista, fullt dansgolv och stort engagemang från hela bandet
Vi kan varmt rekommendera dem!
Hoppas vi får tillfälle att dansa till er musik igen!
Hälsningar makarna Gabrielsson

Per/Alexandra Engdahl • 19 juni 2017 14:39:39

Tack för en grym spelning på vårat bröllop! Ni gjorde verkligen kvällen perfekt! Väldigt imponerad och tacksam att ni lyckades på endast 4 dagar repa in en låt så jag kunde sjunga den för Alexandra! ( även om de lät hemskt haha), kul att även hon fick sjunga en låt!
Vi kommer definitivt boka er igen i framtiden!
Stort tack!
Varma hälsningar Per & Alexandra

Daniel • 5 juni 2017 19:20:42

Loud & Clear skapde den bröllopsfest vi alltid drömt om!! Dansgolvet var full konstant i 4h från första låt till sista, de lyckades engagera alla gäster från yngre till äldre.
Professionellt och passionerat genomförande rakt igenom.
Stort tack!!
Daniel & Ida

Mathias/Sanna Lundén • 8 maj 2017 08:01:35

Ett stort tack för att ni var med och förgyllde våran kväll!!!

Ni har bidragit med allt från planering och struktur till glädje och humor. Ett proffsigt gäng som leverera fullt ut och som vi starkt kan rekommendera.

Diana • 20 november 2016 18:20:44

Vill verkligen tacka er allihopa för att ni höjde stämningen på vårt jubileum.
Lc 62 och Rt 108 hade 100års jubileum.
Ni fixade verkligen guldkant på kvällen!!
Så himla bra.
Kan verkligen rekommendera er till alla som vill förgylla sin fest med ett proffsigt band med bred repertoar!!
Massa varma tack å kramar från.
Oss i Lc62 och Rt 108 kungälv.

Gustav & Annika • 18 oktober 2016 10:50:16

Väldigt proffsigt band i alla avseenden som fick dansgolvet att gunga. Spelade passionerat och engagerat och med en fantastisk sångerska i Erika.
Även väldigt bra dialog inför bröllopet med Håkan i bandet där vi fick många olika förslag på bröllopsvals samt också att man hjälpte till och anpassade låtlistan så det passade oss perfekt.
Rakt igenom ett proffsigt band i allt från bemötande, förberedelser och framförande på scen. Vi är supertacksamma och ger våra varmaste rekommendationer till detta härliga band.
Gustav & Annika, bröllop på Vadstena Klosterhotell den 15/10-2016.

Tim • 7 september 2016 20:18:53

Jättetrevligt band som spelade på vår bröllopsfest. Har varit kanon att ha att göra med, från alla förberedelser fram tills att dom åka hemåt i natten igen.

Bellander's • 6 september 2016 19:27:25

Vi är mycket nöjda med er, proffsiga i allt ni gör.
Kan varmt rekommenderas.

Malin • 10 augusti 2016 07:46:42

Loud & Clear spelade på min systers bröllop och bandet var toppen!
De var proffesionella, trevliga och spelade en bra blandning av gamla och nya låtar + att de hade repat in låtar speciellt önskade av oss. De gjorde verkligen det där lilla extra och alla på bröllopet tyckte de var kanon! Kan varmt rekommenderas!

Malin Stengård
Bröllop på Schenströmska herrgården 6/8 2016

LOU • 3 juli 2016 22:49:55

Lyssnade på er för första gången på Nostalgiafton i Kumla och
ni är ju SUPERBRA :)

Anders • 18 februari 2016 22:17:47

Ni är bra. Lyssnade och dansade till er på julfesten. Dock ingen låt av Status Quo vilket är dåligt. Mvh

Jenny • 9 augusti 2016 03:28:55

Loud & Clear satte pricken över i på vår bröllop!
Med sin underbara stämma inledde bandets sångerska Erika vår bröllopssermoni, det var så vackert att inte ett öga var tort.
Senare på kvällen spelade de till vår bröllopsvals, och det var otroligt stämningsfullt!
Bandets fantastiska engagemang, positiva framtoning och härliga energi förvandlade senare Herrgårdens salong till en scen och ett dansgolv, snyggt riggad med ljud och ljus. Där dansades det, sjöngs med och rockades hela natten lång!
Bandet Loud and Clear hade en mycket bra blandning på låtar, men det vi uppskattade allra mest var att de hade repat in låtar särskilt för vår skull!!
Inte nog med att är duktiga musiker, de är även väldigt lyhörda och det märktes tydligt att de gjorde sitt yttersta för att göra vår kväll till den bästa möjliga!
Tack vare en bra maildialog med Morgens i bandet kändes det allt helt tryggt redan från bokningen av detta fantastiska band!
Vi ger Loud & Clear de varmaste rekommendationer så de kan förgylla fler fester!
Jenny & Fredriks bröllop på Schenströmska Herrgården 20160806

Karianne & Even • 27 juni 2016 17:01:20

Tusen takk for at dere spilte på bryllupet vårt på Dömle Herrgård 25. juni. Dere er helt fantastiske!
Vi hadde god kontakt med Morgens i forkant, og dere oppfylte alle våre ønsker. Det var helt magisk å høre Erika synge "Det Vackraste" under vielsen, og dere hadde en veldig bra fremførelse av "Time of My Life" til bryllupsdansen. Dere fikk alle til å være med på dansegulvet!
Anbefaler dere varmt videre!

Isabella & Daniel • 15 juni 2016 09:46:12

Loud and Clear sjöng på vår vigsel samt spelade på vår bröllopsfest den 11/6-2016. När Erika började sjunga i kyrkan var inte ett öga torrt och spelningen under festen var toppen på alla sätt och vis. Har aldrig sett så många dansa under en bröllopsfest och ingen ville att natten skulle ta slut. Dessutom har ni varit grymt proffsiga från första kontakt till efter spelningen. Vi kan varmt rekommendera detta fantastiska band!!! Stort Tack för att ni gjorde vår dag lite extra fantastisk!

Louse och Robin • 17 maj 2016 18:49:03

Loud & Clear spelade på vårt bröllop i Linköping 7/5-2016.
Ni var helt fantastiska! Vacker sångröst! Så snyggt riggat med scen, ljud och ljus. Det var full fart på dansgolvet hela kvällen, flera gäster påtalade vilket bra band ni var! Tack för att ni förgyllde vår dag!!!!
Rekommenderas varmt!
Tack så mycket!

Louise och Robin

Karin • 9 maj 2016 12:52:21

Snyggt jobbat med musiken till Louise & Robins bröllop lördagen 7/5. Ni var superproffsiga! Tack

Ninna och Tennce • 13 januari 2016 15:43:22

BOKA LOAD AND CLEAR DIREKT! Måste rekommendera detta fantastiska band! De gjorde vår nyårsbal 31/12 2015 till en otroligt rolig och minnesvärd kväll. Vilket ös.
Önskad avslutningslåt var bättre än originalet.
Tack alla i bandet! Vi är så nöjda och hoppas att vi syns snart igen.

Marcus&Helena • 6 september 2015 20:28:19

Lör 5/9 gjorde vi slag i saken och gifte oss.
Loud&Clear anlitades för att spela och underhålla på våran fest och satan i gatan vad de gjorde det bra.

Vi är otroligt nöjda med er och dagen efter var det bandet de flesta pratade om.

Bra musik, sång, proffsigt uppträdande och trevliga.


Tack så mycket för att ni hjälpte till att göra våran redan bra dag ännu bättre!

Lucia & Daniel • 30 augusti 2015 17:33:15

22 augusti hade vi de absolut bästa cover-bandet på vår bröllopsfest! Vi är så oerhört nöjda och fått många fina kommentarer! Och att ni spelade vår fina valslåt "Sofias brudvals" - så fin!
Orden räcker inte till - BOKA DETTA BAND! Väldigt professionella, mycket bra service innan, väldigt måna om att vi skulle få det så som vi önskade och fantastiskt bra spelning!
Vi ser fram emot att höra er igen i framtiden!
TACK TACK TACK!!! <3
Lucia & Daniel, Karlskoga

Mikael • 14 juli 2015 09:06:25

Den 6 juni gifte jag mig med min Ida. Det blev en fantastisk dag som avslutades med underhållning från det bästa cover-bandet jag sett. Loud & Clear har varit otroligt tillmötesgående och verkligen gjort allt för att vi skulle få den avslutning på dagen som vi önskade. Vi har efter tillställningen fått fantastisk respons från övriga gäster om bandet och jag är övertygad om att många kommer höra av sig när nästa fest skall planeras.

Ett stort tack för en fantastisk kväll.

Jag är säker på att vi ses igen.

/Micke (Linköping)